Monday, 9 February 2015

Aku Beli Domain Murah & Pantas Fuh Amat Puashati

Pergh rupanya mudah je nak beli domain. Daku beli dah le murah, cepat dan puashati dengan servisnya. iaitu dengan syokhost. Tahukah anda kepentingan domain.?

1. Serius
secara logiknya, korang sendiri akan serius lepas berdomain.. Nampak kesungguhan anda berblog kan.
2. Lebih profesional
Dulu domain hanya untuk perniagaan namun sekarang tidak. Oleh sebab itulah kalau korang ada domain sendiri, orang akan claim korang sebagai profesional.
3. Trademark
Apabila berdomain sendiri, ramai yang mula kenal. Lebih-lebi lagi apabila dia menggunakan nama sendiri sebagai domain untuk blognya.
4. Trick
Domain pun antara salah satu trick yang boleh digunakan oleh blogger untuk nampak seperti ada website sendiri walaupun korang masih belum berhosting.






Admin sangat mesra dan 'fast response' menggunakan WhatsApp. Sangat membantu dari segi teknikal bagi saya yang kurang mahir mengurus domain & hosting.

Trusted !!! AAAAAAAAAAAAAA++++++++++++ !!!
Mohd Fazlie Ahmad (smktarpsb.edu.my) – Sabak Bernam, Selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-02

Servis yang cepat dan mesra. Recommended!
Mohammad Azhar Maswan – petaling jaya, Selangor – MY

sangat murah, servis sgt pantas, pertanyaan direply dgn kadar yg laju. servis 10/10

mohammad shahriz (drsyariz.net) – keningau, sabah – MY

Salam,

Memang puas hati menggunakan service syokhost.com.
Aftersales service pon memang tiptop. Terima kasih kerana menyediakan peluang terbaik buat kami semua. Semoga syokhost terus mantap dan terbaik.
MUHAMMAD AZHAR K (myviclub.my) – KULIM, KEDAH – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-04

Perkidmatan yang memuaskan dan harga yang berpatutan.
Admin yang sangat bagus dan mudah dihubungi serta senang berinteraksi. Admin yang sangat menjaga hubungan baik dengan pelanggan adalah amat dihargai.
mohd azuan mohd amir (emptyboxent.com) – Kluang, Johor – MY

Selepas 1 tahun menggunakan perkhidmatan yang diberikan oleh pihak Syokhost, saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan & produk yang disediakan.. Selain menjual produk dengan harga yang murah, saya juga menerima servis yang terbaik & cepat. Saya mendoakan semoga Syokhost Computer Centre berkembang lebih maju pada masa akan datang. Terima Kasih Syokhost.com
Mohamad Fazli – Kemaman, Terengganu – MY




No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana tinggalkan komen