Saturday, 1 November 2014

Prepaid Mana Yang Paling MURAH untuk Calling juga Data

Semasa saya seorang student, bab mengira bil memang superb. Mana tidaknya, sepanjang belajar harapkan duit biasiswa semata-mata. Bila bekerja, bil telepon sebulan RM 120 tu, time tu ingat murah sangat sekali rupa selama ini aku telah menderma kepada pihak yang tidak sepatutnya. Meh daku cerita prepaid paling murah terutama untuk calling.
Haaa AMBIK 10 orang ke SEMUA rangkaian
Kadar telepon termurah di abad ini tanpa charge tersembunyi
 Ada 2 bahagian DA dan MA, MA bagi memudahkan pelanggan melanggan data internet. Seronok saya, anda tidak perlu la nak gi kedai melanggan data internet.
Tempoh Aktif 28bulan /368 hari?
Bagi anda yang hendak kekalkan nombor lama, tempoh talian anda akan aktif sehingga 28bulan. Ianya akan aktif setelah 2 minggu penggunaan. Bagi mereka yang nak menggunakan nombor baru tempoh aktif seperti dibawah pelan menarik hati ni amat la menguntungkan, ianya sehingga 368 hari.

5sen kesemua rangkaian?  
Jangan anda tidak tahu apabila anda membuat pangillan yang tidak berangkat yang masuk voice mail. Anda dikenakan charge sekurang-kurang RM0.28sen. kalo sebulan 10 orang mau tidak RM2.80 berbanding Onexax 50sen sahaja.

 Kadar pembandingan telco yang lain. Yang ini memang ramai yang mencari, zaman sekarang semua mahal. Mahu atau tidak kite perlu berjimat.

Bagaimana anda ingin topup?
Online, Kedai, Stesen Minyak, Dealer onexox, Selfcare
 
  Macam mane nak tengok bill telepon?


Berapa HARGA simcard ini?
Harga RM10 sahaja, dan ada kredit RM5 nak rasa penjimatan beli topup sekali.

Anda Berminat? Sila Hubungi Saya
012-7805727
serinian
hubungi saya pengedar onexox sendayan, seremban, nilai,enstek, LBJ, salak tinggi


2 comments:

terima kasih kerana tinggalkan komen