Sunday, 21 September 2014

BERJAYA Hapuskan Lingkaran Hitam Bawah Mata Enfuselle Shaklee

Lingkaran bawah mata yang hitam atau dikenali sebagai eyebag, bukan suatu yang mustahil untuk dihilangkan. Amalan orang lama juga berkesan iaitu dengan menggunakan hirisan tomato atau timun 
boleh anda tekapkan pada kedua-dua mata selama beberapa minit. Ataupun boleh tekapkannya semalaman sebelum masuk tidur.

Anda juga dinasihati mengambil banyak sayur-sayuran hijau, pengambilan sayur-suran hijau dan andainya anda kurang nutrisi, mulai sekarang tambahkan sayuran hijau dan pilih makanan yang kaya dengan antioksidan dalam menu harian anda. Tidak lupa mengamalkan meminum air kosong lebih- lebih lagi jika anda seorang aktif melakukan pelbagai aktiviti. Pengambilan air kosong amat baik untuk menjaga kesegaran kulit mata.

Apakah penyebab yang sering terjadinya lingkaran hitam dibawah mata?
kekurangan collagen kulit kerana peningkatan usia. Ia terjadi kerana kurang kolagen kulit di sekitar mata yang juga akan menipis. Jadi, perlu utamakan kolagen apabila usia semakin meningkat. Bagi meningkatkan pengeluaran kolagen dalam badan boleh dapatkan collagen powder Shaklee dan Vitamin C Sustained Release yang amat mudah diperolehi dengan shaklee.

Untuk kaedah yang mudah dan berkesan

Gunakan krim pelembap khas untuk lingkaran mata anda
Krim pelembap boleh membantu melembap dan menghilangkan lingkaran gelap di bahagian bawah mata. Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara.


atasi lingkaran bawah mata

Antara krim pelembap mata yang sesuai dan selamat digunakan ialah Shaklee Enfuselle Eye Treatment. Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan dan mengurangkan keadaan bengkak dengan nutrien yang disasarkan dan botani.

Terbukti secara klinikal:

●233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
●120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
●209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
●32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
●Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
●Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
●Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap. ●Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata

Shaklee Enfuselle Eye Treatment  membantu mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Hanya berharga RM52.50 untuk dapatkan mata yang cantik menawan dan kulit bawah mata yang tegang. Walaupun hanya kandungan enfuselle eye treatment shaklee 14ml tetapi ianya boleh tahan berbulan-bulan sebab anda memerlukan hanya 1 titik kecil setiap kali memakainya.

Dengan amalan yang konsistant anda layak bebas dari lingkaran hitam bawah mata.

Jika mahukan vitamin, pilih Vitamin E Shaklee bagi membantu menghilangkan lingkaran bawah mata.
Vitamin yang membantu untuk menghilangkan lingkatan bawa mata iaitu vitamin E. Sebelum anda menelan vitamin e, cucuk sedikit vitamin e dan anda perlu sapukan di kawasan lingkaran mata anda. Vitamin e shaklee inshaAllah amat membantu.


Macam mana nak beli? Boleh hubungi saya di talian berikut.

Seri Nian Akmad (ID 932118) - Pengedar Shaklee Enstek, seremban2, gadong jaya, nilai, jijan,
FB: Seri Nian
No Tel: 012-7805727
Email: sumbersemulajadi@yahoo.com
COD area: Enstek, Kuaters KLIA, Jijan, LBJ, felda LBJ, kota seri emas

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana tinggalkan komen