Saturday, 3 May 2014

Testimoni Anak KURANG BERAT BADAN Cuba Mealshakes ShakleeBerita baik buat ibu bapa yang mengalami kerungsingan anak kurang berat badan sudah tentunya kurang selera makan.Kebiasannya kita risau bila kita bandingkan anak yang seusianya berisi. Tahukah anda anak yang cukup nutrisi lebih cergas dan bijak? Shaklee telah mengeluarkan Mealshakes iaitu makanan tambahan untuk kanak-kanak dan dewasa. Mealshakes dirumus khas dengan bekalan vitamin dan mineral yang cukup untuk keperluan seharian. Ikuti pengalaman ibu bapa yang mengamalkan mealshake sebagai makanan tambahan.

Sebelum itu mari kita lihat vitamin dan mineral yang ada dalam mealshake.

ingredients mealshake nutrition nutrisi mealshake hidangan
Klik jika mahu besarkan saiz senarai kandungan mealshakes

Kami tidak ragu-ragu bahawa mealshake amat sesuai untuk anak anda. Yang pastinya anda perlulah bersabar kerana mealshake bukanlah ubat. Mengamalkan Mealshake secara berterusan akan memberi kesan yang anda mahu, iaitu cergas, meningkatkan selera makan dan otak cerdas.

makanan tambahan kanak kanak

vitamin anak kurang berat badan
Mengapa tunggu lagi. Harga Mealshakes Shaklee RM113.75 di mana penggunaan selama 2 bulan lebih. Nampak seperti mahal? Mahukah anda mengurangkan serta mengelakkan anak anda keluar masuk klinik dan hospital yang mana kos ubat, kos potong gaji sebab cuti(hilang elaun kerajinan)kos-kos lain.Hubungi saya untuk konsultasi seterusnya.

Hubungi Saya Sekarang !!
Call / Wassup : 012-7805727
FB : Seri Nian
Like Pages: SeriSihatCeriaShop
Dapatkan  INFO PERCUMA
Daftar Keahlian SHAKLEE dengan kami Sekarang!
Pengedar Shaklee di Melaka dan Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana tinggalkan komen