Wednesday, 31 July 2013

Set Shaklee untuk Sakit Lutut, Hilang dengan Berkesan

Ya, sakit lutut selalu terjadi kepada mereka yang berumur terutama ibu bapa kita. Sukar untuk bersolat, sukar untuk melakukan kerja seharian, amat menyeksakan kepada mereka dan juga kita yang melihat berasa kesian. Mengapa anda tidak mahu mencuba set shaklee untuk sakit lutut? Adakah kerana kewangan? atau tidak percaya dengan produk kami yang sudah lebih 50 tahun dipasaran? Semua rakyat Malaysia berlumba-luma mendapatkan produk Shaklee. Kenapa anda tidak?

Apakah Set Shaklee Untuk Sakit Lutut?
Sebelum itu pastikan anda pasti ibubapa anda memang mengalami sakit lutut. Set ini juga membantu meningkatkan fungsi tulang dan meningkatkan kekuatan tulang. Jom kita lihat set shaklee untuk lutut. Ia terdiri daripada set kesihatan tulang iaitu advanced joint tablet, Ostematrix dan Omegaguard.

TESTIMONI SAKIT SENDI

"Mak saya ambil joint health, sblm ni nk jln x blh sangat lutut selalu sakit dan kalau x tahan kena injection baru ok pas sy cadangkan ambil joint health skrg ni dh ok berjalan dan lutut dah x sakit x perlu bergantung dengan ubat doctor" - Puan Farah Nizam

"sy bg ayah sy ajht sbb sakit lutut. klu duduk bersila selalu susah nk bangun. ayah ambik 2x sehari. dlm sebulan lutut dia dh kurang sakit2. nk bgn pun tak susah dh." - Puan Yana Hime

"Saya mkn ajht + oste sbb ligamen lutut problem...disebabkan agk teruk, ambik masa nk pulih...lepas 3 bln br kurang sakit bila bend. Selama tu solat duduk. Nak rukuk pun x lepas apatah lg duduk antara 2 sujud. now dah boleh berdiri lurus, tp sgt berhati2 rukuk, cuma ddk ant 2 sujud blm betul2, masih senget...." Puan Siti Norasikin Muhyaddin

"Alhamdulillah..my mum start amik JHT 18/10 baru2 ni..xsampai seminggu mkn dia call n ckp jht ni ok..tangan kanan yg selalu sakit n kebas, da xrasa sakit lg..Act my mum baru pas operate tangan kiri bulan 9 hari tu sbb masalah saraf n sendi..Tangan kanan pon menghadapi masalah yg sama. lau la tau kebaikkan JHT NI LEBIH AWAL, mayb xperlu operate tangan kiri dia..tp pape pun bersyukur.. Terbaiklah JHT ni.. Minggu lepas baru belikan oste n zinc sbgai tambahan" - Puan Azita Baharuddin

Advance Joint Health Table ialah
====================
1) satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan,
2)dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendiyang sihat.
3)Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.
4) mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
5)Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


sendi
Sakit lutut Shaklee (KLIK UTK BESARKAN GAMBAR)




Call/ SMS/Whatsapp saya di 012-7805727 untuk mengetahui info lanjut 
SECARA PERCUMA!
Saya akan terangkan secara menyeluruh 
Pengedar / Agent Shaklee JOM SINGGAH DAN LIKE FB PAGE SAYA DI SINI SeriSihatCeriaShop

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana tinggalkan komen