Monday, 6 October 2014

RAHSIA Merapatkan Rahim Dgn Kaedah Paling Selamat ALFALFA SHAKLEEKediginnan suami isteri kemungkinan berpunca dari kepuasan bersama. Rahim yang ketat juga salah satu altelnatif kepada memberi kepuasan kepada pasangan. Bagi membantu untuk mengatasi masalah ini, Alfalfa Shaklee membantu merungkai kekusutan para isteri. Cuba dulu baru tahu...Alfalfa Shaklee seorng dengan fungsi kacip fatimah iaitu merapatkan rahim

Beberapa para isteri memberi respon dengan pengamalan alfalfaMengapa Anda Harus Pilih Alfalfa Shaklee?
Shaklee telah melakukan beribu ujian klinikal dan alfalfa shaklee telah terbukti selamat. Dengan sumber bahan 100% semulajadi. Dan penggunannya telah berjuta-juta kerana beberapa negara telah memasarkan alfalfa shaklee. Anda tidak perlu ragu-ragu berbanding produk-produk yang tidak melakukan ujian klinikal. Alfalfa shaklee juga merawat keputihan dan mengawal bau yang tidak menyenangkan terutama di bahagian sulit wanita. Pengamal secara konsistant boleh menghilangkan masalah keputihan. 
Alfalfa  adalah makanan tambahan bagi membantu menambah nutrisi dalam tubuh seterusnya membantu meningkatkan keperluan tubuh. Apabila sesuatu nutrisi badan kita tidak mencukupi ia akan mendatangkan masalah kesihatan dan pelbagai masalah kefungsian sel dalam tubuh.

RM53 Alfalfa 330biji Saiz (s) lebih Jimat dengan saiz L(700biji)


Pasti ada yang tersenyum kan? Ya, dengan mengamalkan alfalfa shakee pasangan anda sudah semestinya merasakan perubahan yang ketara pada bahagian sulit wanita. Dengan kos yang amat berpatutan RM53 dengan penggunaan hampir 2bulan. Ianya menjadi idaman bagi semua pasangan.


Anda Berminat dengan Alfalfa Shaklee?
Hubungi saya Segera
012-7805727
serinian binti akmad
pengeposan ke seluruh negeri/negara
pengedar shaklee di enstek, jijan, lbj, seremban2, kota seriemas, sendayan, gadong jaya

2 comments:

  1. Betul ke murah sgt harganya ni? Boleh guna berapa lama ya?

    ReplyDelete
  2. Betul ke murah sgt harganya ni? Boleh guna berapa lama ya?

    ReplyDelete

terima kasih kerana tinggalkan komen