Wednesday, 6 November 2013

Tea Shaklee Teh Hijau Bakar 80kalori Sehari

Kajian oleh pengkaji di Switzerland mendapati minum empat gelas teh hijau setiap hari mampu membakar lebih 80 jumlah kalori. Teh hijau mengandungi epigallocatechin gallate yang berupaya meningkatkan metabollisme dan menurunkan kadar kalori. Mimun Teh Hijau juga menggurangkan pengumpulan lemak dalam badan.                                                             sumber: Rapi, nov 2013

Sering tertidur di tempat kerja mahupun kelas? Ya Teh Shaklee mampu membantu anda!!!

Cinch™ Energy Tea Mix  
Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Teh Shaklee Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tea Shaklee Sekotak 28 hidangan                  
* Satu hidangan Shaklee Cinch ™ Energy Tea menyediakan hanya 5 kalori.
Kandungan

Shaklee Cinch ™ Energy Teh adalah minuman teh yang dicipta untuk menyediakan rangsangan tenaga semula jadi pada siang hari untuk individu yang aktif dan dapat mengurangkan bilangan kalori mereka untuk memudahkan penurunan berat badan. Ia terdiri daripada gabungan teh : Matcha Green Tea Powder, Ekstrak Teh Hijau , Rooibos Red Tea Extract dan Ekstrak Teh Putih Matcha Green Tea Powder iaitu mengurangkan inci badan amat popular di Jepun. 
Untuk hasil yang terbaik , produk ini harus digunakan sebahagian daripada Set Cinch Shaklee dengan pengambilan kalori yang dikawal, cara hidup sihat dan cadangan aktiviti fizikal harian.

Arahan Penggunaan
Dewasa, satu paket teh dibancuh ke dalam 6 hingga 8 oz air panas atau sejuk. Satu hingga dua hidangan sehari.

Langkah berjaga-jaga

The ShakleeCinch ™ Energy Teh mengandungi kafein ( 70 mg setiap hidangan ). Oleh itu , wanita hamil dan ibu menyusu perlu mendapatkan nasihat daripada doktor. Tidak disyorkan untuk bayi dan kanak-kanak. Individu yang sensitif kepada kafein mungkin mahu mengehadkan pengambilan  kepada jumlah yang munasabah , elakkan mengambilnya hampir pada waktu tidur dan jarakkan dengan ubat-ubatan lain dan makan berkafein ketika mengambil produk ini.
 
Hubungi Saya Sekarang !!
Call / Wassup : 012-7805727
FB : Seri Nian
Like Pages: SeriSihatCeriaShop
Dapatkan  INFO PERCUMA
Daftar Keahlian SHAKLEE dengan kami Sekarang!
Pengedar Shaklee di Melaka dan Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana tinggalkan komen